INDREGISTRERING

 

Til uafhængige forhandlere og  autoværksteder, kan WinLeasing tilbyde hjælp med at indregistrere biler, således at kundegrundlaget ikke blot fastholdes, men også udvides.

Denne service giver det enkelte forhandler eller autoværksted mulighed for at formidle biler til deres kunder, gennem samarbejdet med WinLeasing, som importer og indregistrere den bil som kunden ønsker.

Fordelen ved denne forretningsmodel er at i som forhandler eller autoværksted, bliver tilføjet en helt ny måde at bevare jeres kundegrundlag på idet, i nu vil have mulighed for at tilbyde helt nye biler til jeres kundegruppe.

WinLeasing har som nummerpladeoperatør med selvanmelder attest muligheden for at indregistrere alle former for biler eller motorcykler på en dag til dags basis. Ligeledes har vi et godt og veludviklet netværk i Tyskland, hvilket givet os muligheden for at finde alle relevante biler hurtigt.

Står du som privat kunde og mangler den helt rigtige bil eller motorcykel, er vi selvfølgelig også klar på at give en hjælpende hånd med import og indregistrering. Vi beregner også gerne om det alternativt kunne være en fordel for dig, at lease frem for at indregistrere din bil.

Det er vigtigt for WinLeasing, at dem vi indleder samarbejde med, kan se hvilke fordele det bringer. Derfor vil vi med glæde uddybe vores tanker og ideer med dig – Kontakt os på info@winleasing.dk