FLEXLEASING ER FOR ALLE

Vi benytter os af flexleasing modellen, hvilket betyder at vi som selskab afholder alle omkostninger til køb og indregistrering af den bil du vælger at køre i.

Fordelen ved flexleasing for dig som kunde, opstår fordi WinLeasing afregner SKAT for en forholdsmæssig andel af registreringsafgiften og ikke hele afgiften. Derved opstår der ikke værditab på afgiften, som når bilen indregistreres på normalvis og hele afgiften betales. Den fordel giver vi videre til dig som kunde.

Læs mere om fordelene ved Flexleasing længere nede

WinLeasing tilbyder et fullseviceprogram inden for billeasing. Du modtager bilen indregistreret og kan aflevere den igen ved leasingperiodens udløb sådan. Udgifter til drift af bilen afholder du selv, men vi formidler serviceaftale, forsikring, GPStracker m/kørebog, syn mv.

Alle leasingaftaler er med fri kilometer.

Vi har valgt at opdele vores aftaler i 5 hovedgrupper, så det er nemmere at vælge den aftaletype der passer den enkelte kunde.

 • Privatleasing
 • Erhvervsleasing
 • Splitleasing
 • Sæsonlessing
 • MC-leasing

Privatleasing

Den typiske leasingform hos os er en finansiel leasingaftale, som kører efter flexleasing-princippet. Begrebet flexleasing handler om at betale registreringsafgiften for en bestemt periode – ikke hele afgiften på én gang.

Du kan selv finde den bil du ønsker at køre i, f.eks. på mobile.de eller vælge at lade os og vores indkøber i Tyskland udvælge den bil der passer dig bedst.

Vi hjemtager bilen, toldsyner og gennemgår at den er i orden. Herefter indregistrer vi bilen og du kan afhente den eller vi kan leverer den til dig.

Har du selv en bil, kan vi købe den af dig og lease den tilbage til dig og er der betalt afgift kan vi reeksportere den og lease den tilbage til dig.

Vi aftaler økonomien individuelt med dig som kunde. I praksis betyder det  at  vi fordeler økonomien på 1. gangsbetaling, løbende ydelser og restværdi.

Splitleasing

Kører du meget erhvervskørsel, så behøver du ikke blive beskattet af fri bil.

Splitleasing betyder, at omkostningerne på bilen bliver delt mellem din erhvervsmæssige kørsel og din private kørsel. Kører du f.eks. 80% erhvervskørsel og 20% privatkørsel, bliver 80% af alle bilens omkostninger faktureret til firmaet, mens 20% faktureres til dig privat.

Ved at opdele leasingkontrakten i to, opnår du som leasingtager den fordel at du kan kører privat og alene betale for den del privat, men firmaet betaler for den øvrige andel og at du ikke beskattes af fri bil

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing adskiller sig fra privatleasing på få områder.

 • Der er momsfradrag for en del af momsen.
 • Du skal beskattes af fri bil såfremt den stille til rådighed for privatkørsel(se splitleasing for at spare den del)
 • Gunstig beskatning af fri bil. Hvis du bliver beskattet, så kan der være en fordel i erhvervsleasing af en brugt bil. Beskatningen for biler ældre end tre år bliver beregnet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen, og der kan derfor være mange penge at spare.

Derudover får man alle fordelene ved flexleasing med, dette inkluderer blandt andet lavere nedskrivning af afgiftsfri bil, lavere kapitalbinding og lavere risiko ved gensalg.

Firmaet hvor du arbejder, har 100% fradragsret for leasingydelserne og driftsomkostningerne på bilen.

Såfremt bilen er mere end 3 år gammel opnår man særlig lav beskatning af ekstraudstyr. Dels indgår de ikke i beregningen af den forholdsmæssige registreringsafgift og dels indgår de ikke i beskatningsgrundlaget af fri bil.

Sæsonleasing

Har du lyst til at køre i din sommerbil i en kortere periode af året, men helst fri for at betale for de kedelige vintermåneder? Så er sæsonleasing løsningen.

Sæsonleasing betyder, at du kun betaler for de måneder, hvor du faktisk bruger bilen. F.eks. kan du lease en cabriolet eller sportsvogn i sommermånederne eller en firehjulstrækker til vinteren.

Med sæsonleasing bestemmer du nemlig selv, hvornår din leasingperiode skal være aktiv, og du betaler kun for registreringsafgiften og forsikringen i denne periode. Dette kan lade sig gøre, da flexleasing giver mulighed for at betale afgiften på bilen pr. måned.

Sæsonleasing er en form for flexleasing, hvilket betyder at afgiften betales pr. måned i stedet for på én gang, som ved kontantkøb.

Et eksempel på en typisk sæsonleasingaftale kan være en cabriolet, hvor bilen er aktiv fra april til september, hvilket giver 6 aktive måneder og 6 passive måneder. Her laver vi en kontrakt for aktivperioden og efterfølgende en kontrakt for passivperioden, hvor vi fortsat varetager finansiering af bilen samt forsikring.

Prismæssigt er passivperioden naturligvis billigere, da bilen ikke har plader på i den periode, og der derfor ikke betales registreringsafgift og grøn afgift.

MC-leasing

Ved MC-leasing ,  betaler du som kunde kun for de måneder, hvor du faktisk bruger din MC.  Ved siden af din MC har du stadigvæk mulighed for at lease en anden bil hos os, til de måneder hvor motorcyklen står i garagen.

Med MC-leasing bestemmer du nemlig selv, hvornår din leasingperiode skal være aktiv, og du betaler kun for registreringsafgiften og forsikringen i denne periode. Dette kan lade sig gøre, da flexleasing giver mulighed for at betale afgiften på din motorcykel pr. måned.

Er du i tvivl?
Kontakt os for nærmere informationer
omkring vores services

+45 3029 0637
+45 4091 5090
+45 2022 1011

Forespørgsel

BEMÆRK

FRI KILOMETER
KONTRAKTEN ER GODKENDT AF SKAT
ATTRAKTIV OG KONKURRENCEDYGTIG PRISER
WINLEASING ER ALTID TILGÆNGELIG FOR DIG
TILBUD INDENFOR 24 TIMER
DÆKKER HELE DANMARK

Fælles for alle aftaler

 • Du kan selv anvise eller komme med bilen eller din MC
 • Du kan fremsende et ønske om en bestemt bil og få et tilbud.
 • WinLeasing giver dig et attraktivt og konkurrencedygtig tilbud og du kan selv sammensætte fordelingen af 1. gangsydelse og løbende leasingydelse.
 • Du har altid fri kilometer
 • Du får en kontrakt der er godkendt af SKAT
 • WinLeasing er online og altid tilgængelig.
 • Winleasing er baseret på internettet uden omkostninger til en større administration i form af stort lager og showroom.
 • Hjemtransport, indregistrering og klargøring af biler foretages hos underleverandører i tæt samarbejde med os, hvor du alene har Winleasing som kontaktpunkt.
 • Giver bindende tilbud indenfor 24 timer
 • Dækker hele Danmark

Fordelene ved at lease en bil

Ved dyrere biler kan det oftest bedst betale sig at lease, da finansiel leasing tager udgangspunkt i bilens pris uden registreringsafgift.

Vi aftaler økonomien individuelt med dig som kunde. I praksis betyder det at vi fordeler økonomien på en engangsbetaling, løbende ydelser og restværdi.

I WinLeasing er din leasingydelse afhængig af køretøjets alder, beregnet fra den første indregistreringsdato:

 • Er køretøjet 0-3 måneder gammel, betaler du 2 % af registreringsværdien i månedlig leasingydelse.
 • Er køretøjet 3-36 måneder gammel, betaler du 1 % af registreringsværdien i månedlig leasingydelse.
 • Er køretøjet 36 måneder eller ældre, betaler du 0,5 % af registreringsværdien i månedlig leasingydelse.

Dette betyder en typisk årlig afskrivning på mellem 8-20 % vil være væsentlig lavere på en leaset bil, end hvis bilen var købt fra ny med 150 % registreringsafgift.

En anden fordel ved at lease hos os er at vi finansierer bilen, så din bildrøm kan gå i opfyldelse, du behøver derfor ikke at overveje samtalen med din bank.

Leasing er for dig, der har et stort kørselsbehov, da vi i alle vores aftaler garanterer fri kilometer, så du kun betaler den leasingydelse, der er aftalt mellem dig og os.

Leasing er også for dig der har ønsket om en dyrere bil eller en specialbil, hvor værditabet kan være stort, da du som leasingtager får tabet excl. moms og afgift, grundet de danske skatteregler og således for en mindre omkostning kan få din drømmebil.

WinLeasing har gennem Alm. Brand forsikring tegnet en fælles kaskoforsikring, denne fordelagtige forsikringsaftale får du mulighed for at tiltræde hvis du leaser en bil hos os.